2009-11-04

Använd det du har- hittat i "Göra klart" högen


Idag har jag titta i min "Göra klart" låda. Inte visste jag att det var så många saker av olika ting i den. En del av dem hade jag glömt bort att jag överhuvudtaget hade men vid anblicken av dem så mindes jag. Två projekt som skall ingå och göras klar i "Använd det du har" är stolen (ovan) och duken (under).
En sak som fanns i lådan är lilla stolen som ni ser på fotografierna ovan. Den är en 1:10 kopia av en stol från Drottningsholms slott och köpt i Slottboden i i Stockholm för många år sedan.
Jag är inte bara svag för korgar och lådor utan också små miniatyrer.
Stolen är tillverkad av ett företag som heter Kotte Toys.
Idag fick den visa sitt rätta jag när jag sandpapprade den och monterade ihop den. Nu skall den målas till helgen. Det återstår att se om rätt nyans finns i mitt färglager eller ej.
"Stora Påskägget" heter duken och är broderad av mig för några år sedan. Det som återstår är att fålla kanterna på duken.
Att brodera är rogivande och kul men att fålla och montera tillhör inte favoritgöromålet.
Är det fler än jag som känner så?
Nu skall jag sätta mig i soffan och lägga upp kanterna och börja fålla duken.
Ha en härlig onsdagskväll allihop!

5 kommentarer:

Missen sa...

Att det är så svårt att göra färdigt, om man inte gör det med en gång. Jag har också hittat massa sånt.

Musicmama sa...

du e otroligt duktig som gör klart de där liggande sakerna =) Har en hel hög själv å borde ta tag i det - får försöka hänga med på nästa utmaning hehe Kramiz

Eva S sa...

Jag har tänkt återinföra UFOdagen i mitt liv. Fast inte förrän nästa år!!!!!(Fegt...) Så kanske jag också får några färre grejor i UFO-korgen.
Lycka till!
Kram
Eva i Lund

Mia stickar sa...

Tänk om man hade nån söt liten syster som älskade att fålla mina dukar, sy ihop mina stickningar, laga mina kläder osv Nu har jag ju tyvärr ingen syster alls.....

Samtal från min trädgård sa...

Här finns också én som gillar att börja på en hel massa projekt, men jag gör tvärtom, jag repar upp istället, så det har jag gjort sedan i somras. Nu har jag bara en sjal, som jag inte kan repa upp, garnet skulle förstörras då, och två par långa strumpor, så jag måste ta mig i nacken och få nr 2 färdig, vilket då istället är mitt problem. Jag kanske lider av nr. 2 syndromet?