2010-01-03

Välkomna till 2010!

Nu har det nya året börjat och jag ser fram mot vad 2010 har att erbjuda!
Jul och nyårshelgerna har gått i en lugn takt och behovet har varit stort att få vila.
Ett par sockar är ett projekt som snart är klart och som jag arbetat på under ledigheten.

Även garderoben har fått ett besök av mig, mycket slängdes och sorterades av mina kläder.

Längts in i garderoben fann jag en tröja som jag stickade år 1994. Jag har inte använt den på många år då tröjan är otroligt varm. Nu fick min pappa prova den och den passade honom bra. Det som behövs är att korta ned tröjan 10 centimeter så fotografiet ovan symboliserar det tidsödande jobbet att repa och att sy ihop tröjan igen.
Vi syns snart igen!

15 kommentarer:

Eva S sa...

Så härligt att den går att återanvända!
Kram
HIFaren i Lund

Kajsa sa...

När jag ser din bild kommer jag ihåg en tröja jag fick i julklappp någongång runt 1978 så där. En vit med blå prickar i ull! Jag hade önskat mig den såååå mycket och älskade den såååå mycket att jag hade den på mig till och med på sommaren!

VirkStina sa...

Hejhej! Vilken fin blogg du har! Jag har inte gjort mönstert till vantarna själv,det finns här:
http://coalabaer.files.wordpress.com/2008/11/fingerless-gloves-musica2.pdf
Gott Nytt År!

Myggan sa...

Ville bara säga hej. Nu har jag hittat till dig också. =)
/Myggan

Tant Grön sa...

Vad skönt att få rensa och dessutom kunna återvända kläder i garderoben! :)

Missen sa...

Härligt att rensa ut, och hitta lite skatter//Marie

PetraO sa...

Hej och gott nytt år! Jag såg din fråga på min blogg - det kostar inget att vara medlem hos Lion brand - så det är bara att gå med och börja sticka sjal! / Petra

Hem och Lycka sa...

Smart med tröjan!

kram Mia

Emelie sa...

Kul att se din stickning!
Jag är åter igång med min virkning. Vill få avsluta den så jag får njuta av min pläd i soffan! Men först på tur är en virkad kudde som är beställd...

Som svar på din fråga, så löper sladden på utsidan av karaffen.

Ha det gott!
Emelie

Susilull sa...

Ser att du också sysslat med lite rensning, det är skönt. Det ger lite ny kraft! Bra om något går att återanvända också!

Ha det gott!

Maria sa...

Så bra att de du inte vill ha kan passa din pappa. Jag är också sugen på att rensa, men har inte kommit till garderoberna ännu...

Monkan sa...

För varm kan nog ingen tröja vara som vädret är nu :-) Vilket ambitiöst pyssel att korta ned tröjan, jag tar gärna en långlång tröja nu, som går ner över baken, men det kanske funkar bäst för tjejer... och din tröja kanske är för lång på fel ställe så att säga.

Maria sa...

Svar: Kul att du gillar min poncho! Den kan nog bli ganska användbar. Precis som du rensade jag garderoben under julhelgen. Det fick mig att tänak till lite, så nu ska jag försöka köpa färre klädesplagg i fortsättningen. God fortsättning på det nya året!

Livet på Berget sa...

Så härligt att kunna sticka själv, då skulle jag göra benvärmare i massor, älskar benvärmare och knästrumpor. Är man varm om fötterna är man varm i hela kroppen. Så roligt att du vill vara med i min tävling! Rensa i garderoben skulle jag också behöva göra problemet är bara att min garderob är ett en kammare full med kläder från golv till tak. Har nämligen ett till intresse förutom inredning:). Kläder......har ofta tänkt att jag kanske borde blogga mer om det men det är faktiskt jäkligt svårt att fota kläder. Måste skaffa mig en provdocka först.
Ha de gott!
Kram
/Sara

Anonym sa...

Åh, den tröjan ser precis ut som en jag fick ungefär det året. Populära då? Min var också vansinnigt varm och jag har inte använt den sådär jättemycket. För något år sedan tvättade jag den varmt så att den tovade sig, tänkte sy något av den (kanske en väska) men jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra :)