2009-09-08

Right- angle weave armbandMönster: Egenkomponerat utifrån Right- angle weave tekniken
Material: Seed beeds nr 15 från Miyuki, tjeckiska pärlor, tråd och silverlås
Kommentar: Nu har det blivit några kurser hos Canvas i olika pärltekniker.
Alltid lika kul, avslappnande och inspirerande!
I höstas fick vi prova på Right- angle weave och vacker är den men pillig att göra. Efter ett år var det dags att avsluta armbandet och äntligen är det klart och jag är väldigt nöjd Armbandet känns lyxigt och följsamt att bära.
Snart är det dags för en ny omgång med pärlkurs och det skall bli utmanande att se vad vi hittar på då!

5 kommentarer:

Missen sa...

Jättefint pärlarband, visst är det kul att gå på kurs i olika tekninker//Marie

Missen sa...

Lövhalsbandet är urläckert, det bara lyser höst//Marie

Maria sa...

Så du gör smycken också! Kul att se!

Mia stickar sa...

Så fina pärlarbeten! Det är nog för pillrigt för mig och jag har för dålig fantasi för att göra nåt eget! Men man kan ju alltid beundra andras!

Monkan sa...

Nämen du skojar, kan man göra sånt där! Helt otroligt, jag förstår inte hur du får ihop det. Så fint, lite prinsessaktigt liksom :-)

Åhhh vad fint lövhalsbandet var, och så fint spänne. Men pärlorna är ju så små, vilket pillgöra! Jag har trätt såna små en gång, på en lång rak tråd, lagom avancerat för mig :-) rosa små och några större genomskinliga i ändarna. Och så gick knuten upp när jag använt det ett par gånger, jag som t.om hade limmat på den, så nu ligger eländet i pysselskåpet. Nä, smycken överlåter jag till er proffs att göra :-)

Oj, när man tittar uppifrån och ner i bloggen så här så blev de liksom "nämen vänta nu, har du sticka en ny sjal varenda dag". Puh, så var det ju inte. Nog för att du är övermänsklig men inte :-) Väldigt många fina, min favorit är måndag och nu ser jag att det lite favorit hos dig också. Sen gillar jag lördag också, min typ av färger och så gillar jag formen.

Och hipp hurra i efterskott på din födelsedag!