2009-09-19

En härlig dag i frivoliteternas värld!


Idag, denna vackra höstdag har jag varit i Laholm i Ysby Bygdegård på frivolitetsmöte!
Frivolitetsmötet hade tema JUL så när jag kom innanför dörrarna spelades julmusik, frivolitetsjul mönster, julgran, julbord med risgrynsgröt till efterrätt och till eftermiddagsfikat en lussebulle med saffran. Vi blev verkligen mätta allihopa och hade så trevligt.


En julgranskula skulle jag göra och påbörjade en också, men i all iver så vände jag ringar och bågar åt ett annat håll så det blev en blomma istället!

Och jag tror faktiskt att jag slog personligt rekord på antal slagna knutar på ett möte även om det blev lite fel. Då det är så kul att träffa alla medlemmar i föreningen Frivolitetsknuten. Munnens muskler får inte träningsvärk!


Sedan kunde vi också välja att göra en julros (ovan) och hjärtan på tråd (nedan).


Jag vill verkligen TACKA alla i Laholm som var med och arrangerade mötet idag, så väl planerat från början till slut, fin lokal, härlig stämning, full med inspiration, mycket att köpa och god mat! I senare inlägg skall jag visa fler fotografier från frivolitetsmötet!

1 kommentar:

Eva S sa...

Så trevligt ni hade! Kul attt se bilder......Jag behövde ha en lugn helg hemma eftersom vi har varit borta flera helger på rad.....men till Kävlinge ska jag. Och du också hoppas jag. Det finns sängplats om du behöver.
Kram
Eva