2009-05-17

Grattis Norge!

Idag är det 17 maj och Norges nationaldag! Och ett stort GRATTIS till segern igår kväll!

Igår kväll under festivalen hade jag som mål att sticka klart ett par UFO strumpor och när jag provade dem efter hälstickningen så var de för stora. Suck!
Till dessa strumpor använde jag en kombination av två mönster som inte riktigt fungerade tillsammans. Det blev till att repa upp dem men jag orkade inte börja om igen igår kväll utan det får bli ett senare projekt.

Min mammas halsband är snart klar och jag har gjort lite ändringar i vilket material som jag använder mig av. Istället för bomullstråden (som gärna töjer sig) använder jag mig av en tunnare vajer som nu är slut. Under tiden innan jag kommer till affären som säljer vajertråden så började jag på en sjal i Linnéa garnet som jag köpte i torsdags. Jag gjorde olika mönsterprov och tilllslut så beslutade jag mig för återigen sticka en sjal i mönstret från Carinas garn. Det är så häftigt att ett och samma mönster blir så snyggt i så många garn!

2 kommentarer:

carina sa...

Hej där. Jag håller just på med de sista avslutande mönstren på en
av Carinas sjalar.Hallonfärgar lin. Kanske gör vi samma. Min började växa för två år sedan o blev ett ufo.. Snart färdig.

Lina sa...

Tackar för din krya på mig hälsning:)
/Lina