2011-04-04

Måndagens tema: Förvaring


I mina gömmor så finns det mycket lite material till olika typer av handarbete.
- Driver du med oss Call design? Vi som varit hemma hos dig VET att du har många saker i gömmorna. Inte ljuga!
- Okej, jag erkänner! Inte skall jag ljuga utan jag får börja om från början.

I mina gömmor finns det ett beredskapslager, ett lager som ger mig glädje och inspiration när jag tittar och fingrar på garner, broderier, trådar, stämplar, papper, pärlor m.m.

Att få plats med allt är en svår uppgift. Garderober, lådor och korgar får ibland organiseras och jag tror inte att jag är ensam om att ha bekymmer över att få plats. Jag har tänkt att varje måndag presentera olika lösningar som jag har hemma hos mig, det blir Måndagarnas tema: Förvaring.

Idag visar jag ett fotografi på hur jag förvarar mina stämplar. Det finns olika stämplar att köpa på marknaden, genomskinliga, omonterade och monterade. De som är monterade på en träkloss har jag i en genomskinlig låda. Idag presenterar jag en lösning för mina omonterade stämplar.

Tidigare har jag haft dem i olika pärmar och plastpåsar och egentligen inte haft någon koll på vad jag har hemma. När jag besökte CiLi in Papers så fick jag syn på några plastförpackningar och av ren nyfikenhet så undrade jag var de skulle användas till.

Då insåg jag att plastförpackningen var delbar och att jag där kunde sätta fast mina stämplar. Plasten tillåter att jag tar av och på stämplarna och jag kan tydligt se dem och ta den stämpel jag skall använda. Nu har jag sex stycken förpackningar med stämplar och jag insåg att jag hade mer än vad jag trodde. Nu står de i min hylla och de är lätta att ta fram när jag skall använda dem.

3 kommentarer:

Anita Tørmoen sa...

Det er mye fine muligheter for oppbevaring. Slike plastmapper høres smart ut:)

Missen sa...

Kanske något för mig också, kul att butiken flyttar till vår fina ö/Marie

Hantverkarglädje sa...

Ja du, det där att titta och fingra på de olika pysselsakerna känner jag väldigt bra igen. Man kan ju inget kasta ifall man råkar behöva det nångång. Tror det platsar för alla kreativa. Lycka till med uppbevaringen.