2010-12-25

En utmärkelse!


Jag har fått en utmärkelse från den inspirerande och härliga Tant Kofta!
En stor ära att få av Dig!
Och med denna utmärkelse följer att jag skall berätta tre egenskaper om mig, vilket inte är lätt att skriva.

Jag ställde frågan till mina föräldrar och fick till svar att jag är omtänksam, snäll och tycker om att ha ordning runtomkring mig. Att ha ordning och reda på alla saker är ingen lätt uppgift och jag lyckas inte alltid. Jag letar ständigt efter ett bättre system att förvara mina saker i.

När jag ställde frågan till barnen där jag arbetar så fick jag till svar att jag är drottning i spillklubben, busig och snäll men ändå bestämd.

Vilka vill jag skicka utmärkelsen vidare till?
Jo, till dessa två
Missen skapare,
nu när det är juletid så minns jag en jul för många år sedan. Då hade jag den stora äran att få ha Missen som tomte. Jag trodde att tomten fanns och var rädd för den figur som ringde på dörren. Jag ville gärna ha julklapparna och tillslut satt jag i tomtens knä. Där fick jag klämma på tomtens näsa och den var gjord av plast. Och när jag fick reda på det så var rädslan inte lika stor, jag kände igen ullkappan, rösten och konstaterade att tomten fanns i många skepnader.
Och Missen, det är bara att säga till så tar vi en frivolitetslektion.

Eva,
Det är 10 år sedan vi träffades för första gången på ett frivolitetsmöte i Båstad. Det var en ren slump att vi hamnade på stolarna bredvid varandra. Lyckliga var vi när vi diskutera fotboll mellan knutarna. Hur vi nu kom in på fotboll på ett frivolitetsmöte? Allt sedan dess har vi hållit kontakt trots att vi har delade meningar om vilket fotbollslag som är bäst i Sverige.
Du vet vad jag svarar Eva!
Jag är glad att avståndet mellan oss nu blir kortare då du håller på att flytta och att vi oftare kan träffas och "tjöta" och se på fotbollsmatcher.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Önksradig en god fortsättning på julen o ett riktigt gott nytt år! Kram/Mira

Anonym sa...

Gott Nytt År önskar Stickmor