2010-03-17

Nu har jag...


...köpt garn till ett par mönsterstickade vantar från Vinterverkstan.
En utmaning för mig att sticka ett par vantar då det var många år sedan sist. Jag tror om jag minns rätt att det var ett par Lovika vantar som använts väl under åren som gått. Nu är det dags att sticka inför nästa säsong då våren är på ingång.

Jag har haft den stora glädjen att få vakna av en skönsjungande koltrast som strax innan väckarklockan skall ringa börjar sin vackra sång. Våren är kommen, nu är våren här!

10 kommentarer:

Heidi sa...

Det var fina vantar, och de andra som vinterverkstan har är ju underbara de också! Det ska jag lägga på minnnet

Mia stickar sa...

Ser ut att bli fina!

Carina sa...

Vilka vackra vantar!

Jo, fåglarna kvittrar så det står härligan till. Eftersom vi haft en riktig vinter det här året så känns det riktigt härligt med våren.

MADE BY K sa...

Visst är koltrasten underbar, både skönsjungande och stilig, vi brukar höra den när vi är ute i stugan på somrarna!! Vilket fint vantmönster du tänkt prova på, läckert :)

Kajsa sa...

Vilket fint mönster, ska bli spännande att se dina sedan! Jag vaknar av en kärlekskrank fasantupp, låter mest som en gammal tung dörr som behöver smörjas!

miaring sa...

Du har gott om tid att sticka vantar! Vantarna på bilden ser helt ljuvliga ut, Vinterverkstan ska jag genast kolla upp. kram Mia

Samtal från min trädgård sa...

De var snygga. Har också ett par som ligger på väntlistan, får se när det blir.

Kristina sa...

Så fina vantar! De är värda att lägga ner lite extra arbete på. Har du hört koltrasten? Det har inte jag. Skall försöka vakna lite tidigare kanske?

BiZen sa...

Det är fina vantar du tänker göra, lite gammaldags, ser sköna ut.
Skulle också vilja sticka vantar och sockor med flera färger, det blir så vackert. Kanske provar på så småningom, har bara stickat flerfärgade tröjor tidigare.
Önskar dig en härlig vårhelg! //BiZen

BiZen sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.