2010-02-15

Bling- bling halsband

Mönster: Egen komponerad

Material:
Miyuki delicas, Swarovki kuber, swarovskidelare, vajer och klämpärlor

Kommentar: Under förra veckan då jag var hemma och sjuk så var det svårt att koncentrera mig på allehanda ting. Men pärlorna var så ljuvliga att se och känna på så det blev en del smycken tillverkade. Här visar jag i stor kontrast med det förra inläggets halsband- ett bling- bling halsband. Halsbander lyser och gnistrar och visar att här är jag!

När jag arbetar på dagarna så använder jag sällan halsband eller armband då det inte alltid är så praktiskt. Men jag tycker om smycken i alla dess former och använder dem gärna på min fritid. Alltid roligt att ha smycken i olika former och färger och nu finns ett lysande halsband i smyckeskrinet också.

3 kommentarer:

MADE BY K sa...

Vilka härliga smycken du gjort:)

Kajsa sa...

Ännu ett fint halsband! Tänk vad du måste ha mycket fint att ha på dig när det passar! Sonen och hans 10-åriga kompisar tänker starta ett företag som ska heta "Bling-Blang" när de blir stora. De ska göra Star Warsinspirerande filmer, ge ut böcker som de skriver själva och skivor med musik de skriver och spelar själva. OCh så ska de ha ett Bling-Blang-Land (fast de säger bling-bläng). Kanske du kan bli deras smyckesdesigner?

Kristina sa...

Jättefina smycken!