2009-07-22

Usch så det kan gå!


Och jag som nästan var klar!
Stickar sjalen med en effekttråd som fastnar i precis allt och blir fula hängen. När jag försökte trä in tråden i sjalen igen så gick den sönder och då gav jag upp.

Efter ett samtal med min kompis som skall ha sjalen så började jag repa upp. Nu skall den stickas utan effekttråd men den fastnar ju överallt även nu. Suck!
Den skall bara bli klar och bra tillslut!

6 kommentarer:

Strumpstickan sa...

Ett litet tips när man vill ha med en effekt-tråd i sticket.. lägg den i en skål eller burk där trådrullen, nystanet kan rulla runt.. ställ den en bit brevid dig så att tråden hålls spänd när du stickar, och inte brevid det andra garnet så det inte trasslar..

Lycka till!

Nystanet Woolly I sa...

Oj vilken härva du hamnat i. Jag har ett sådant projet liggande här någonstanns. Av samma anledning ser jag alltid förbi det när jag väljer vad jag skall ta upp igen.

Vlket bra tips Monica kom med.

Ha det så gôtt i regnet

Eva S sa...

Så tråkigt! Hoppas att det ordnar sig på något vis.
Kram
Eva i Lund

Mia stickar sa...

Så synd, den såg ut att bli så fin!

The Willow Fairy sa...

Usch vad jobbigt när det blir så motigt, den var ju annars väldigt vacker på det tidigare inlägget.

Såg att du hittat in på min blog - kul. Antar av inläggen om syfestivalen och Canvas att du är baserad i Göteborgstrakten också kul. Canvas var föresten ett bra tips. Jag har saknat Perlehuset och Panduro har inte riktigt vad jag vill ha - tror jag får ta en titt på Canvas någon dag framöver. Ska ändå till Engelska tårt magasinet och kika på karamell-färg för att färga ull.

MADE BY K sa...

Ska man repa upp mohair måste man verkligen ha is i magen! Jag håller också på med en mohairsjal..så jag vet var du går igenom:)