2012-07-31

Mosters bästa fotmodellMönster: Min egna modell som är anpassad till barnstorlek

Stickor: 2,5 mm

Material: Opalgarn

Kommentar: Nu är det inte många dagar kvar av min semester. Fyra veckor försvinner fort och under dessa veckro har jag njutit, vilat och återhämtat krafterna. Jag har sett och upplevt mycket och fått tillbaka lusten och orken att sticka, bla har dessa gula sockar blivit klara.

Innan semestern var mosters hjärtegryn på besök och vid ett tillfälle provade han mina sk trollsockar. Även om jag har små fötter och att hans har blivit större sedan dessa stickades så var de för stora. Jag frågade om han ville ha ett par sockar som passade honom och det ville han gärna och de skulle vara gula.

Det var bara till att börja sticka och nu är de klara. Det var en stolt pojke som tog på sig sina sockar, poserade i några få ögonblick för moster som lekte fotograf och sedan var det dags att leka. Och då med sockarna på!

9 kommentarer:

Tant Kofta - Lotta Blom sa...

Hej!
Vilka fina sockor och jättebra bilder.
Så roligt att ses i söndags.
Med hej fr. Tant Kofta

Missen sa...

Härligt med semester och nya krafter som behövs till hösten. Härligt soliga strumpor/Marie

Pysselfarmor sa...

Visst är det himla kul när barn vill ha det man stickar/syr! Och tänk att de vet exakt vilken färg det ska vara...jag har fått beställning på ett par sockor i lila, gult och vitt!

Myggan sa...

Vilka fina "sol-sockor". De kan ju göra vem som helst glad.
/Anna

anna-erika sa...

Härligt påskgula!

Mia stickar sa...

Fina sockar på glada små fötter!

MADE BY K sa...

Hej där! Vilka fina små sockar du stickat :)...tänk att vi varit i fjällen samtidigt, vi kanske har setts utan att vi vetat om det. Vi brukar oftast vara där uppe när det är fiskevecka och marknad.

Hade varit jättekul att träffas :)

Kram/Annica

frisky frog sa...

Glad-sockar? Fina är de i alla fall.

Eva S sa...

Härliga bilder!