2011-09-25

I frivoliteternas drömland!

I frivoliteternas värld är allt möjligt!
Igår vaknade jag av att rösten börjat återvända och det gav mig en chans att åka till Ysby för att deltaga i en frivolitetsträff. Dagens mönster:

små flugsvampar


ett hjärta


och en ängel.
Efter mycket nystande (trassel, kanske andra skulle säga) så började jag arbetet med ett hjärta.


Ett härligt sorl med glada röster spred sig i lokalen och som ackompanjemang små klickande från allas skyttlar.
När du åker till ett frivolitetsmöte så får du möjlighet att träffa många härliga människor som man har roligt tillsammans med.
TACK till er som arrangerade mötet och till alla Er som var där.


Halmgårdens alla fina garner är som små godisbitar och givetvis följde några av dem med mig hem. Av Gullarps hantverksgård köpte jag två små mönsterhäften och några skyttlar.

6 kommentarer:

Anita Tørmoen sa...

Høres ut som en hyggelig dag:)

Nystanet Woolly I sa...

Vad härligt det såg ut och vilka fina gejjer. Jag börjar bli lite nyfiken, kan absolut ingenting om frivolit, vaddå skyttel? Kanske dags att du har en liten kurs här på nätet... :)

Mia stickar sa...

Har alltid slagit mina frivoliteter i ensamhet annat än den kurs jag höll, så roligt det skulle vara att vara på en sådan träff! Vart nästan sugen att ta fram en skyttel.....

Denice sa...

Jag har ingen aning om vad frivoliteter är, men de där svamparna var otroligt söta, så det är bäst att jag skriver upp det på min lista på saker att lära mig genast :-)

med nål och tråd sa...

Vilket fantastiskt litet hjärta o så härliga garner.

Mia sa...

Så vackra ting du har lagat. Inte helt lätt det där, pillerjobb och många knutar. Du ser ut att få det till hur enkelt som helst :)