2011-02-19

Nytt garn

Garnet är mitt, bara mitt och är så vackert gult och mjukt garn från Tant Kofta.
Färgen kallas för Tussilago och det ger mig en stark längtan att få se de små blommorna lysa i solen.

Men jag tror att jag får vänta ett tag till och då passar det bra att njuta av ett garn istället.
Tant Kofta frågade igår i ett inlägg om det fanns fler som ville sticka något till sin mobiltelefon eller dator. Det vill jag göra för igår flyttade en ny mobiltelefon hem till mig. Roligt är det att lära sig alla nya funktioner och knappar och samtidigt kan jag sakna min gamla som var en trofast vän i tre år.

Idag har jag tagit mig en vilodag och har fram till nu inte fått mycket gjort. Vaknade för en timme sedan efter att ha somnat.Mina tankar går till en bok som jag köpte under Pärlmaratonen hos Canvas som handlar om hur vi kan sy små zombies av filtväv. När jag tänkter på zombies så är det ju inga vackra bilder som dyker upp. Men tro mig, i boken är alla zombies så söta. Se bara framsidan.

8 kommentarer:

teresa sa...

Vilken härligt solgul färg, riktigt glad-garn!

Mia stickar sa...

Vilken härlig vårfärg, en ny sjal?

Anita Tørmoen sa...

Nydelig garn:) Den boka ser kjempefin ut. Skulle gjerne ha tatt en titt i den:)

Sofia-Sobeide sa...

Vilket härligt vårigt garn! Boken ser jätte rolig ut :D...

Ha en trevlig söndag!

Monkan sa...

Nä, de zoombiesarna såg ju allt annat än läskiga ut :)

Fästa trådar är... det tristaste som finns :) Pärlmaraton lät som ett spännande upplägg, vilka coola skapelser du gjort, och frivoliteter av lädersnöre var ju en kul idé.

Jag ska gå kurs i frivoliteter om ett par veckor, det ska verkligen bli roligt. Nån gång sen kanske jag kan göra såna där fina hjärtan som du gjort, annars får jag väl ta till virknålen istället...

Helena sa...

Vilket fint garn! Riktig tussilagofärg :)

Anonym sa...

Vilket härligt, soligt vårgarn!/KataM

Musicmama sa...

så underbar "solfärg" på garnet ska bli spännande å se vad som komma skall av detta =) Själv tror jag att jag ska ha "pysel å handarbetsinventering" nu ett par veckor för att se vad jag har, se vad som fattas å göra klart alla liggande projekt, så att man på allvar kan börja med nya sen=) Kram till dej! ( tycker så mycket om dina pärlarbeten från förra inlägge - såna vill jag oxå göra ...sen..nån gång)