2010-09-16

En utmärkelse


En stor varm kram till DIG Miastickar som jag gett mig Beautiful award utmärkelsen.

I utmaningen ingår att berätta sju saker om mig och här kommer dem

1. I min stora dröm så skulle jag få ledigt med lön i ett år så att många av mina projekt med garn och tråd skulle kunna bli verklighet. Frågade min chef om vi kunde få en bonus på 10 semester veckor i år men hon log bara tillbaka, hmmm det var ju en seriös fråga :)

2. Att virknålen fortfarande vilar tryggt i en väska och bara längtar efter att jag skall ta hand om den.

3. Jag tillhör dem som verkligen älskar spenatsoppa!

4. Att åka berg- och dalbana gör mig så lycklig, att få känna vinden och pirret i magen. Wow, vilken underbar känsla!

5. Glass är gott och då speciellt blåbärsglass

6. Det är mycket lättare att lära sig en sångtext än en text från en bok. Jag kan fortfarande många av de låtar som jag tyckte om i 10 års åldern på 80- talet och det är ju några år sedan.

7. Min familj och mina vänner betyder mycket för mig!


Nu är det dags för mig att skicka utmärkelsen vidare och de är följande:

Miastickar, av dig fick jag utmärkelsen av men jag vill att du också skall få den till dig från mig. DU inspirerar mig med din vackra blogg!

Miastick, en av de första stickbloggar som jag började följa. Du fortsätter med alla dina vackra, stiliga och avancerade stickningar som ger mig en stor glädje! DU inspirerar mig med din vackra blogg!

Tant Kofta, en människa som kan färger och som lyckas få liv i dem i sina underbara garner. Har haft den stora äran att klappa på dem i hennes växthus och de är så fina! Du inspirerar mig med din vackra blogg!

Visalisa, en av de första stickbloggar som jag började följa. Bloggen har följt hennes turer från nybörjare i stickningens värld till att bli en avancerad stickerska. Jag har anmält mig till en av dina kurser i att lära mig sticka engelska mönster och det skall bli så roligt. Du inspirerar mig med din vackra blogg!

MadebyK, en blogg som startades ungefär samtidigt med min. Vi har följt varandra sedan dess och tycker båda om pärlor och garn. Det känns som om vi är grannar i cyberrymden! Du inspirerar mig med din vackra blogg!

Missenskapare, en bloggerska som jag har bott granne med och som kan det mesta inom handarbete! Du inspirerar mig med din vackra blogg!

3 kommentarer:

miastick sa...

Tack! Vad roligt och vilken fin motivering :)

MADE BY K sa...

Blir så himla glad :))
Skickar en bamsestor kram till dig!!

Mia stickar sa...

Tackar så mycke! Kramar i massor!