2010-05-13

Inte mycket gjort!

Ett par sockar är färdigstickade!

Mönster: Opalgarns mönster för att sticka sockar

Stickor: 2.5 mm till skaftet och 2.0 till foten

Garn: Opalgarns Harry Potter kollektion färg Hedvig

Kommentar: Min syster fryser om fötterna och önskade sig några stickade sockar till sig. I januari köptes garn och det här paret är det första. Jag är stolt över att jag lyckades göra klart dem då jag är inne i en period då tröttheten är stor. Orken finns inte till att handarbeta utan jag ägnar tiden till att surfa runt på internet och får massor av inspiration av er!

7 kommentarer:

Eva S sa...

Läcker färg på sockarna!

Mia stickar sa...

Fina sockar! Hoppas våren och solen kommer med energi till dig!

Missen sa...

Fina sockar, har själv aldrig stickat i Opal, randningen ser fin ut, det är jag alltid rädd för med melerat garn att det inte skall bli det.

Kajsa sa...

De bliv fina och ser sköna ut! Håller med om att inspiration/ork är det dåligt med här också. Typiskt för jag har massor av tid just nu!

Nystanet Woolly I sa...

Vad fina de är.
Trötthetsperioder, en tid för återhämtning och integrering av allt som har varit. Bara vila och hämta kraft, slappna av i tröttheten så blir den en kreativ period för kroppen, så brukar jag försöka göra när tröttheten förlamar.
Ha det så gott...

BiZen sa...

Mycket snygga i både färg och utförande! Har ett nystan Opal som jag ska prova sticka med stickor nr 2, för det ser bra ut som du gjort.
Önskar dig en trevlig helg! //BiZen

Katrina sa...

Det blir så fint med melerat garn till sockar! :D