2009-07-13

Utmärkelsen skickas vidare!

För några dagar sedan fick jag en utmärkelse av Signe mitt i livet.
Nu har jag den stora äran att skicka denna fina utmärkelse vidare till tre personer som har en blogg. Jag har ett stort antal bloggar som jag följer (se min blogglista) så valet är svårt.
Det blir följande:
  • Eva i Lund är en frivolitetskompis som jag första gången träffade år 2000 på en frivolitetsträff i Båstad. Vi hamnade på platserna bredvid varandra och när vi helt osökt kom in på ämnet fotboll så försvann vi in i vår härliga drömvärld. Hon inspirerar och var den som ställde frågan "Att varför har du inte en blogg?" och som gjorde att intresset startade att ge sig in i den stora cyberrymden.
  • Nystanet är en bloggerska som jag nästan känt i hela mitt liv då vi ofta träffats hos Nystanets kusiner. Och hennes kommentarer peppar och värmer och hoppas denna utmärkelse gör likaså tillbaka!
  • Musicmama som gjorde en sökning på google om köpvanor för ett skolarbete och fick som svar min blogg. Orsaken var att jag tidigare hade gjort ett inlägg om att vara köpgalen i garn. Det är häftigt tycker jag vilka vägar internet kan ta!

4 kommentarer:

Musicmama sa...

tack snälla =)
Ska försöka skicka denna vidare då men jag e ju inte så haj än i blogg världen. Bröllopet var jättevackert å kul att vara på. Ja tänk vart man kan hamna när man söker på vissa ord Köpgalen kan man vara lite på olika vis för min del så har jag svårt att låta bli böcker, har massor som jag inte har läst än men det kommer väl .
Kramiz å tack än en gång för den fina utmärkelsen.

Eva S sa...

Tack stick,knyt och fotbollskompis!Knske kan vi ses på Olympia i september när det är dags för semifinal i Svenska cupen?
Kram
Eva i Lund

Nystanet Woolly I sa...

Men, åh, TACK! Vad glad jag blir. Jag är smickrad.

miaring sa...

Tackar, tackar! Go´ fortsatt sommar önskar födelsedagsgrisen